Nu börjar vi…

Hej!

Jag heter Sofie Olsson och är MaNO-lärare på Hjärups skolas Montessorispår. I över 17 år har jag undervisat barn i åk F-6 och jag finner fortfarande mitt yrke mycket intressant och utmanande.  De ämnen som jag brinner mest för är matematik och teknik, därav denna nystartade blogg som förhoppningsvis inom snar framtid ska fyllas av tips och idéer på hur man kan bedriva en montessoriinspirerad matematikundervisning i främst de yngre årskurserna.

Annonser

9 thoughts on “Nu börjar vi…

 1. Vill bara säga att din blogg är helt fantastisk och har gett mig så mycket tips och hjälp!
  Tack 🙂
  /Sandra

 2. Vad glad jag är att jag hittade din blogg! Min son går ännu bara i förskoleklass, men suktar efter att få jobba och räkna. Tycker att jag hittat mycket nyttiga tips som vi kan använda hemma för att hans iver för matte inte ska slockna innan han ens hunnit börja skolan.

 3. Blev så glad när jag hittade din blogg!
  Kommer att lusläsa allt du har skrivit. Jobbar själv i en Montessoriskola och hoppas att jag i framtiden kan gå ifrån läromedlet vi har och jobba mer fritt och utifrån barnens behov.
  Tack för din hjälp!
  /Annette

  • Hej!
   Hoppas du kommer att få nytta av mitt material. Hör av dig om du undrar över något och skicka gärna ett litet meddelande om ditt hittar något slarvfel i materialet så rättar jag till det.
   Lycka till med din undervisning!

 4. Hej! Ditt material ser fantastiskt ut och jag hoppas jag kan börja arbeta med det i min klass. Kanske inte till fullo direkt men jag blir mycket inspirerad av att försöka…
  Tack/ Lisa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s